Lounge

Szabadulj, de ne menekülj

60 perc, egy felejthetetlen élmény ,és utána?

A szobákból kiszabadulva talán még nem is tudjátok, hogy már a valóságban vagytok, vagy egy újabb kihívás vár még rátok.

A szabaduló szoba élményeket  újra átélhetitek, feldolgoyhatjátok nálunk. Külön erre a célra kialakítottunk számotokra egy közösségi szobát, ami a szabadulás után csak rátok vár!

Egy kis sós rágcsálnivaló vagy édes sütemény mellett könnyebb lesz  visszazökkeni a hétköznapokba.

Szülinapi, eljegyzési vagy meglepetés bulik kihagyhatatlan állomása a közösségi szobánk.

Foglaljatok időpontot, és írjátok meg nekünk az elképzeléseiteket ,és mi teljesítjük! Zene, harapnivaló, és garantáltan még mindenhol kódokat fogtok keresni de már az idő szorítása nélkül!

Eljegyzési party

Már régóta fontolgatod, hogy megkéred szíved hölgyének a kezét? Különleges, álomszerű, felejthetetlen lánykérésre készülsz? Mi biztosítjuk számodra! Gondolj csak bele, kódok, csapatépítő feladatok, és sok közös pillanat! A hölgy még csak nem is sejtheti mire készülsz, és az idő szorításában egyszer csak ott a gyűrű és a „nagy kérdés”… Mindenki számára készek vagyunk egyedi ötletekkel és kreativitással szolgálni!Mi mindenre vevők vagyunk, annak érdekében, hogy életetek egyik legboldogabb napját éljétek át nálunk a Logic Arenában!

Lánybúcsú/ Legénybúcsú

Megvolt az eljegyzés, a lánykérés! Jöhet az esküvő! De előtte kell még egy kis közös kikapcsolódás a lányokkal, fiúkkal! Mi lenne remekebb annál, mint egy esküvő előtti szabadulás? A felejthetetlen hangulat érdekében, természetesen minden “plusz” ötlet szervezését is vállaljuk! 🙂

Íratkozz fel hírlevelünkre most!