Céges csapatépítés Budapesten – Szabadulj kollégáiddal!

Céges csapatépítés Budapesten a Logic Arena szabadulószoba iban!

Céges csapatépítés Budapesten , ami ugyan csak néhány órát vesz igénybe, mégis jobban összehozza a csapatot, mint bármilyen alkohol mámoros wellness hétvége? Lehetséges, amennyiben céges csapatépítés edet a Logic Arena szabadulós játék aiba szervezed!

A csapatépítő program ok célja a munkahelyen együtt dolgozó emberek összekovácsolása, csapattá válásuknak segítése. Erre mi más lehet jobb, mint egy izgalmas, közösen megoldandó, szórakoztató feladat? A szabadulós játék ban rengeteg élmény és vicces szituáció várja a csapatépítés résztvevőit, melynek során a munkahelyi közösségen kívül baráti kapcsolatok is kibontakozhatnak.

A céges csapatépítés fizikai aktivitással, ez esetben szabaduló szoba kal egybekötve, kiváló program bármilyen közeg számára. Fejlődik a kommunikáció, és a közösen végzett játékos tevékenységeknek és az együtt végrehajtott problémamegoldó feladatoknak pedig közösségformáló ereje van.

A szervezeti kultúra fejlesztése kulcsfontosságú egy csoport szempontjából. A résztvevők megismerik a csapatban is szükséges ‘újraépítés’ fogalmát, és képet kapnak arról is, hogy egy csapat mitől lesz hatékony, valamint arról, hogy ezt hosszútávon hogyan lehet fenntartani. A munkamegosztás folyamatára is nagy hatással vannak a szabadulós játékok, és a motiválás különböző lehetőségei is előtérbe kerülnek.

Az élmény és a sok nevetés mellett megismerhetjük kollégáink rejtett képességeit, hiszen a mindennapok rohanásában sokszor nem tudjuk megmutatni azokat a tulajdonságainkat, amik bennünk lakoznak. Lehet, hogy kémeket megszégyenítő képességekkel megáldott kollégáid vannak, és ezt te még csak nem is sejtetted. A Logic Arena szabaduló szoba iban ezt is kiderítheted róluk, hiszen a feladatok megoldásához elengedhetetlen a jó megfigyelőképesség és némi ravaszság.

Miért éppen a Logic Arena?

Mert a Logic Arena szabaduló játék ai csapatépítés re lettek tervezve! Ami azt jelenti, hogy a szobákban találkoztok majd olyan feladatokkal, amiket minimum 2 fő összehangolt ügyességével oldhattok csak meg. Ha eleve tökéletes csapat vagytok, vagy szeretnétek kicsit jobban összecsiszolódni, ez a megfelelő szabadidős program számotokra!

Hatékony csapatépítő programra és közös élményekre vágytok? Akkor próbáljátok ki kijutós játék ainkat! Vágjatok bele bátran!

Három családbarát szobával várjuk a hozzánk látogató csapatokat. Raboljatok Bank ot, éljetek túl egy Katasztrófa t vagy keressetek kincset a Vadnyugaton H-elldorádó ban!

A játék után a szabaduló szoba élményeket  újra átélhetitek, feldolgozhatjátok nálunk. Külön erre a célra kialakítottunk számotokra egy közösségi szobát, ami a szabadulás után csak rátok vár! Bővebben itt olvashattok a fantasztikus Loungeról.  (Lounge)

Ha kérdésed lenne, felteheted Facebook oldalunkon is, mi szívesen válaszolunk!

Ha céges csapatépítés Budapesten, akkor Logic Arena!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Íratkozz fel hírlevelünkre most!