A szabadulós játékok fejlesztő hatásai

szabadulojatek.huCsapatépítés a gördülékenyebb együttműködésért

A szabadulós játékok egyre elterjedtebbek, és már nemcsak szórakozás, hanem csapatépítés céljából is. Ha csapatépítés ről beszélünk, nem feltétlen valami céges kirándulásra gondolunk. Ugyanolyan fontos ez egy baráti társaságban, vagy egy családban is.

De vajon milyen hatással vannak a kijutós játék ok a csapatszellemre?

A csapatépítő tréning fizikai aktivitással, ez esetben szabadulós játék kal egybekötve, kiváló program bármilyen közeg számára. Fejlődik a kommunikáció, és közösségformáló ereje van a közösen végzett játékos tevékenységeknek és az együtt végrehajtott problémamegoldó feladatoknak.

A szervezeti kultúra fejlesztése kulcsfontosságú egy csoport szempontjából. A résztvevők megismerik a csapatban is szükséges ‘újraépítés’ fogalmát, és képet kapnak arról is, hogy egy csapat mitől lesz hatékony, valamint arról, hogy ezt hosszútávon hogyan lehet fenntartani. A munkamegosztás folyamatára is nagy hatással vannak a szabadulós játékok, és a motiválás különböző lehetőségei is előtérbe kerülnek.

Az élmény és a sok nevetés mellett megismerhetjük barátaink rejtett képességeit, hiszen a mindennapok rohanásában sokszor nem tudjuk megmutatni azokat a tulajdonságainkat, amik bennünk lakoznak. Lehet, hogy kémeket megszégyenítő képességekkel megáldott barátaid vannak, és ezt te még csak nem is sejtetted. A Logic Arena szabaduló szoba iban ezt is kiderítheted róluk, hiszen a feladatok megoldásához elengedhetetlen a jó megfigyelőképesség és némi ravaszság.

Miért válasszátok a Logic Arena szobáit?

A Logic Arena szabadulós játék ai csapatépítés re lettek tervezve! Ami azt jelenti, hogy a szobákban találkoztok majd olyan feladatokkal, amiket minimum 2 fő összehangolt ügyességével oldhattok csak meg. Ha eleve tökéletes csapat vagytok, vagy szeretnétek kicsit jobban összecsiszolódni, ez a megfelelő szabadidős progaram számotokra!

Hatékony csapatépítő programra és közös élményekre vágytok? Akkor próbáljátok ki szabadulós játék ainkat! Vágjatok bele bátran!

Három családbarát szobával várjuk a hozzánk látogató csapatokat. Raboljatok Bank ot, éljetek túl egy Katasztrófa t vagy keressetek kincset a Vadnyugaton H-elldorádó ban!

A játék után a szabaduló szoba élményeket  újra átélhetitek, feldolgozhatjátok nálunk. Külön erre a célra kialakítottunk számotokra egy közösségi szobát, ami a szabadulás után csak rátok vár! Bővebben itt olvashattok a fantasztikus Tükör szobáról  (Lounge)

Ne feledjétek: egy mindenkiért, mindenki egyért!

Foglalj időpontot szabaduló játék ainkra most a honlapon, vagy hívj minket telefonon! Ha kérdésed lenne, felteheted Facebook oldalunkon is, mi szívesen válaszolunk!

Vár titeket a Logic Arena szabadulószoba csapata Budapest szívében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Íratkozz fel hírlevelünkre most!