Húsvéti családi program a Logic Arena szabaduló szobáiban

Húsvéti családi program a Logic Arena kijutós játék ban. Ha úgy érzed, kinőttél már a tojás vadászatból, de szereted az izgalmas fejtörőket, a Logic Arena szabadulós játék csak rád vár!

A szabadulós játék tökéletes húsvéti családi program lehet mindenkinek, ugyanis a Logic Arena családbarát szabaduló szoba kkal várja klandvágyó csapatait.

Mit is jelent, hogy egy szabadulószoba családbarát? A családbarát szabadulószoba kban nincs ijesztgetés, horror, rettegét. Az egyetlen izgalmat a megfejtésre váró feladatok és idő múlása okozza.

A Logic Arena gyerekbarát szabaduló szoba i igazi kikapcsolódást ígérnek az egész családnak, hiszen a felnőtteknek tervezett logikai játékokat a gyerkőcök is élvezik. A kis manókkal előnyt is szerezhettek, hiszen az ő kreativitásuk, logikájuk sokat segít a bonyolultabbnak tűnő feladványokban is. Meglepődnétek, ha látnátok, milyen játszi könnyedséggel oldanak meg az apróságok olyan feladatokat, amik előtt ti tanácstalanul álltok fejvakargatva.

Nincs vész, ha valamelyik feladat megoldása nem megy, hiszen útmutatást mindig kaphattok a játékvezetőtöktől, aki egy kamerarendszeren keresztül mindig figyel titeket, vigyáz rátok.

A nagy kaland hatvan perces lesz, és ez alatt logikai és ügyességi feladatok várnak majd rátok.

A Logic Arena három családbarát szabadulószoba val várja a csapatokat. Nálunk nem kell zombitámadástól, horror filmekbe illő véres, sikítós jelenetektől félnetek.

Raboljatok Bank ot, éljetek túl egy Katasztrófa t vagy keressetek kincset a Vadnyugaton H-elldorádó ban!

A játék után a szabaduló szoba élményeket  újra átélhetitek, feldolgozhatjátok nálunk. Külön erre a célra kialakítottunk számotokra egy közösségi szobát, ami a szabadulás után csak rátok vár! Bővebben itt olvashattok a fantasztikus  Loungeról

Egy kis sós rágcsálnivaló vagy édes sütemény mellett könnyebb lesz  visszazökkenni a hétköznapokba. Szülinapi, eljegyzési, legény- és leánybúcsús vagy meglepetés bulik kihagyhatatlan állomása a közösségi szobánk.

Foglalj időpontot szabaduló játék ainkra most a honlapon, vagy hívj minket telefonon! Ha kérdésed lenne, felteheted Facebook oldalunkon is, mi szívesen válaszolunk!

Vár téged a Logic Arena Szabadulós Játék Budapest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Íratkozz fel hírlevelünkre most!